ELKO Romania, membră a ELKO Group, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță că utilizatorii platformei VMS XProtect Incident Manager 2022 R2 pot gestiona incidentele direct din aplicație și pot viziona conținutul video în timpul desfășurării acestora.

Ultima actualizare a produsului software de video management Milestone Systems XProtect 2022 R2, include noi funcționalități și capacități. Printre acestea se află gestionarea și monitorizarea incidentelor prin intermediul unui singur buton și îmbunătățirea recunoașterii numerelor de înmatriculare (LPR) prin opțiunea de a identifica orice model de plăcuță de înmatriculare cu variațiile existente în diferite țări. Prin noua actualizare a produsului, Milestone Systems continuă să ridice standardul software de tehnologie video și să răspundă cererii în creștere pentru cele mai bune soluții de tehnologie video complete, la cheie.

XProtect Incident Manager

Noul XProtect Incident Manager permite utilizatorilor să înregistreze orice transmisie video în direct printr-un singur click. Utilizatorul poate opri transmisia când incidentul se termină și poate documenta detaliile incidentului. Se pot configura tipurile de incidente cu detalii asupra lor care să fie utilizate în raportare. Opțiunile de configurare includ text, liste derulate, câmpuri pentru dată, oră și multe altele. Chiar și înregistrările captate anterior pot fi adăugate în raportul unui incident pentru a oferi mai multe informații.

Milestone XProtect Essential+ în AWS

În noua versiune Milestone XProtect 2022 R2, pachetul Essential+ îl va înlocui pe cel anterior din AWS Marketplace. Utilizatorii pot opta pentru toate versiunile de produs XProtect 2022 R2 în AWS, pentru transmisie și stocare optimizată.

Recunoașterea numerelor de înmatriculare (LPR) îmbunătățită

Xprotect 2022 R2 beneficiază de o recunoaștere a stilului de numere de înmatriculate îmbunătățite. Multe țări au diferite tipuri și aspecte ale plăcuțelor de înmatriculare pentru diverse modele de vehicule. Noua versiune actualizată poate analiza mai bine autovehiculele și permite utilizatorilor să recunoască, sorteze și grupeze numerele de înmatriculare mai eficient. În funcție de stilul plăcuței de înmatriculare al unei țări, utilizatorii vor putea distinge camioanele de mașinile personale sau chiar de mașini de poliție, limuzine și autobuze. Anumite țări au plăcuțe diferite pentru mașinile electrice și cele care funcționează cu carburant fosil, iar prin noua versiune se pot identifica cu ușurință.

Specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a afla mai multe informații despre soluțiile de monitorizare și supraveghere video la [email protected]

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajută lumea să fie vadă cum să asigure siguranța, să protejeze bunurile și să crească eficiența afacerilor. Milestone facilitează comunității pe platforma deschisă care să conducă colaborarea și inovarea în dezvoltare și utilizarea tehnologiei video, cu soluții sigure și accesibile, așa cum s-a  dovedit în peste 150.000 de locații din întreaga lume. Fondată în 1998, Milestone este o companie autonomă, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com.

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune. ELKO Group reprezintă peste 350 de producători și oferă o gamă largă de produse și servicii către mai mult de 10.000 de retaileri, producători de calculatoare, integratori de sisteme și companii din diferite domenii în 12 țări din Europa. În acest moment, peste 1100 de oameni sunt angajați în ELKO. ELKO Group aparține mai multor entități legale și are sediul în Riga, Letonia. Cifra de afaceri a ELKO Group în 2021 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.8 miliarde EUR). Mai multe informații la www.elkogroup.com.

ELKO Romania face parte din ELKO Group și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom. Mai multe informații la: www.elko.ro.

Contact Media:

First PR Agency