Directorul Executiv SSG, Bogdan Dumitrache efectuează o vizită în Germania pentru a coordona lucrările dintre cele mai importante companii producatoare de materiale de profil fire&rescue la nivel international si compania SSG.

Reuniunile au loc după ce au fost derulate mai multe discuții in prealabil, ocazie cu care a fost analizată piața de profil la nivel național dar și cota de piața. In data de 23 iunie 2022 la discuții a fost prezent si consultantul Daniel Dragne pentru a analiza cele mai bune variante in contextul actual dar și soluțiile ce pot aduce un impact pozitiv, major in societate, prin prisma expertizei acestuia. In perioada 20-23 iunie au avut loc, mai multe întâlniri de lucru la nivel de experţi între SSG și alte companii de renume.

Sesiunile de discutii organizare de SSG au reprezentat un bun prilej pentru identificarea unor noi oportunităţi concrete de cooperare în domenii de interes comun.