Anunț de presă

Data:  13.05.2022

Implementarea proiectului „ÎNFIINȚARE ȘI DOTARE UNITATE DE PRODUCȚIE MOBILIER METALIC

Graubunden Metal S.R.L. , în calitate de Beneficiar,  implementează proiectul „ÎNFIINȚARE ȘI DOTARE UNITATE DE PRODUCȚIE MOBILIER METALIC”, cod  SMIS 138025  , finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: “Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”,  Prioritatea de investiții 2.2 – ”Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Valoarea totală a proiectului este de 8.430.483,14 lei lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 4.803.949,81 lei.

Obiectivul general al proiectului este: cresterea competitivitatii economice a Graubunden Metal S.R.L. prin respectarea principiilor de dezvoltare durabilă.

Obiectivul specific al proiectului este: patrunderea pe piata producatorilor de mobilier si consolidarea pozitiei pe aceasta piată.

Durata de implementare a proiectului este de 54 luni:  respectiv de  la data 01.04.2019 până la data 30.09.2023.

Stadiu proiect: in luna aprilie a anului 2022 proiectul este in curs de implementare.

Proiectul sustine principiile de nediscriminare, reducerea excluziunii sociale, egalitatea de sanse si de gen precum si accesul la calificare si perfectionare profesionala.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine la telefon 0799.739.433, email [email protected] .