COD GALBEN: 22-01-2022 ora 11 Intre 23 ianuarie, ora 10 – 24 ianuarie, ora 10 se va semnala ninsori temporar viscolite

ANUNT finalizare PROIECT ”CERERE GRANT CAPITAL DE LUCRU.”

15.11.2021

S.C. DESIGNING FUTURE PEOPLE S.R.L. anunta finalizarea proiectului cu titlul ”CERERE GRANT CAPITAL DE LUCRU.” proiect cu nr RUE 9254 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare Nr.M2- 9254 / 06.05.2021 cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 06.05.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea a S.C. DESIGNING FUTURE PEOPLE S.R.L.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 48179.94 RON (valoarea totala) din care: 41895.6 RON Grant si 6284.34 RON Cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact: DESIGNING FUTURE PEOPLE SRL cu sediul în Municipiul Bucuresti, localitatea Bucuresti, str. Neagota, nr.25, camera nr.3 cod postal 023862.

Persoană de contact:

Carol-Adrian Dermengiu