Comandă acum anemostate rectangulare și circulare de la TC Romania Crown Cool. Au o calitate foarte bună, iar prețul este extrem de accesibil. Poți găsi aici modele pătrate pentru tavan casetat sau cu difuzie în 4 direcții, precum și anemostate rotunde. Toate din aluminiu.

Ce ar trebui să afli despre anemostate?

Într-un sistem de ventilație rezidențial sau industrial, toate componentele se completează reciproc si sunt la fel de importante. Aerul antrenat de ventilatoare prin conducte intră în încăpere, iar după aceea este distribuit în mod echilibrat, pentru o eficiență cât mai ridicată a ventilației spațiului.

În plus, sistemele de ventilație pot îndeplini rolul de eliminare a fumului și de protecție în caz de incendiu, pot lucra în medii agresive, în condiții de umiditate sau temperaturi ridicate.

Sistemul de distribuție a aerului, canalele de aer, grilajele, supapele, difuzoarele, precum și elementele de fixare trebuie să fie întotdeauna adecvate cerințelor de funcționare ale echipamentului de ventilație respectiv.

Dacă nu se iau măsuri de îmbunătățire a sistemului de ventilație deja montat, atunci în timp vor apărea probleme. Inițial mici care pot provoca în timp consecințe extrem de grave:

• concentrația de dioxid de carbon poate crește peste limita permisă, ceea ce afectează în mod negativ starea de bine a unei persoane (oboseala, somnolența, durerea de cap, scăderea performanței în muncă sunt rezultatul lipsei de oxigen);
  • existența unui grad de umiditate ridicat și lipsa circulației aerului reprezintă din nefericire un mediu excelent pentru dezvoltarea agenților patogeni; sporii de mucegai pot provoca reacții alergice sau apariția astmului bronșic, mai ales la copii mici și persoanele cu imunitate redusă;
  • dacă sistemul de evacuare a noxelor nu funcționează la parametrii optimi, apar diferite mirosuri neplăcute, poluare, substanțe nocive care nu pot fi eliminate în mod natural.

Mai mult decât atât, în condiții de umiditate constant crescută, elementele structurale ale unei clădiri se uzează mai repede.

Anemostatul este o soluție simplă și eficientă pentru îmbunătățirea microclimatului dintr-un spațiu interior. Dispozitivul este responsabil pentru fluxul uniform de aer curat în sistemul de ventilație de descărcare și reglează evacuarea în conductele de evacuare. Un plus important al acestui distribuitor de aer este costul său foarte accesibil.

Consultanții companiei TC Romania Crown Cool te pot ajuta să alegi setul complet potrivit de echipamente climatice pentru ventilație, aer condiționat sau încălzire într-o unitate HoReCa, supermarket sau companie. În plus, clientela poate beneficia de livrarea promptă a echipamentelor și efectuăm instalarea profesională de înaltă calitate a sistemelor de climatizare.

Sarcina principală a anemostatului este formarea și distribuția fluxului de aer care intră în camera din exterior sau invers, direcționat în conducta de evacuare.

Anemostatul circular este un soi de o lungime mică de țeavă care are o pălărie mobilă de diferite forme (mai ales rectangulară sau circulară).

Anemostatele de plafon sau perete sunt responsabile pentru o serie de funcții importante precum ar fi:

• ajustarea volumului de aer;
  • eliminarea tirajelor: dispozitivul asigură convecția fluxului de aer, datorită căreia probabilitatea turbulenței aerului este redusă extrem de mult;
  • ventilație eficientă a camerei: fluxurile de aer curat umplu întreg spațiul interior al camerei;
  • rol decorativ, deoarece maschează deschiderea conductei.

Unele modele de asemenea distribuitori de aer sunt echipate cu un element filtrant care reține particule de praf din aerul exterior care circulă prin sistemul de ventilație din care fac parte.

Anemostatele de la TC Romania Crown Cool sunt disponibile în diferite culori, ceea ce va permite să se amenajeze încăperea în tonul materialelor de finisare și să facă mai puțin vizibilă conducta sistemului de ventilație.

Proiectarea anemostatului este extrem de simplă.

Echipamentele standard includ:

• carcasă;
  • cadru de montare;
  • partiții reglabile cu lamele
  • disc cu tijă filetată.

În interiorul conductei de ventilație este introdus un distanțier cu șurub de reglare și placă mobilă.

Găsești anemostate circulare și rectangulare de cea mai bună calitate pe tcromania.com!

Digital Metrics SRL