Oferta site-ului de anunțuri auto Triauto.ro este foarte variată și interesantă. Aici este locul unde puteți posta anunțuri în mod GRATUIT, dacă doriți să vindeți o mașină second-hand sau dacă doriți să oferiți servicii de transport persoane și marfă. Site-ul este util, inclusiv, pentru persoanele care doresc să închirieze un autoturism pentru o anumită perioadă de timp sau chiar și o limuzină pentru evenimente speciale.

Chiar dacă pandemia implică restricții mari, reprogramarea evenimentelor nu vă împiedică să analizați și să alegeți cele mai bune oferte!

Site-ul este cunoscut deja de foarte multe persoane. Are un trafic foarte bun de vizitatori și putem spune că ritmul vânzărilor este foarte bun, în momentul de față. Puteți publica, într-un mod foarte simplu, orice anunț despre vânzarea unui autoturism second-hand.

De asemenea, persoanele care doresc să cumpere în această perioadă un autoturism second-hand, sunt invitate să studieze oferta de anunturi gratuite auto Triauto.ro. Este o ofertă foarte avantajoasă. Aici aveți posibilitatea să găsiți mașini foarte bune și moderne. Partenerii comerciali oferă pentru unele modele, condiții excelente pentru cumpărare: servicii de garanție, revizie realizată, verificări făcute în România sau în Germania, posibilități multiple de cumpărare prin leasing, credite bancare, la schimb cu autoturismul vechi, numerar, etc.

Volfswagen Tiguan Diesel, 2009

Dacă sunteți interesați de mașini de tip SUV, oferta aceasta este foarte convenabilă. Este vorba despre o mașină Volfswagen Tiguan fabricată în anul 2009, Diesel, cu un motor care are o capacitate cilindrică de 1998 cm3, cutie de viteză automată, 229.000 de kilometri rulați, neavariată.

Cele mai importante dotări sunt următoarele: sistem 4x4, cutie automată de viteze de tip DSG, jante aliaj, scaune încălzite, comenzi volan, senzori de parcare și pentru față și pentru spate, senzori pentru ploaie și lumini, climă automată bi-zone, asistență pentru coborâre panta, etc. Prețul acestei mașini este de doar 7990 euro. Kilometri autentici, mașina a fost întreținută în service.

Mașina este vândută de parcul AutoDe care are un parteneriat încheiat cu site-ul de anunturi vanzari auto Triauto.ro. Acest important dealer auto din România, oferă condiții excelente de cumpărare. Este vorba despre credite bancare acceptate, atât pentru persoanele care au contracte de muncă în străinătate, pentru persoanele care au chiar și istoric negativ bancar precum și pentru cei care doresc să cumpere în sistem de schimb, BUY-BACK. Mașina veche va fi evaluată și valoarea acesteia, pentru noua achiziție se va deduce din prețul noii mașini.

Pentru foarte multe mașini, inclusiv pentru oferta aceasta, parcul auto oferă garanție. Mașina este verificată atât în străinătate cât și în țară, are revizia realizată și uleiul fiind schimbat precum și filtrele de ulei. Merită să o vedeți și puteți cere și un test drive în București.

Bineînțeles, există și alte oferte avantajoase care vă pot fi utile, dacă doriți să faceți o achiziție in următorul interval de timp.

Alte tipuri de servicii

Pe site-ul de anunțuri Triauto.ro veți găsi și alte lucruri interesante. Sunt foarte multe anunțuri postate de către companii particulare care furnizează servicii de transport în străinătate pentru persoane și colete. Prețurile nu sunt mari, se călătorește foarte bine în mașini în microbuze mici cu 8 locuri. Destinațiile sunt multiple în Europa: Germania, Belgia, Luxemburg, Danemarca, Olanda, etc.

Sunt utile și anunțurile pentru închiriat mașini. Oferta include multe tipuri de autoturisme moderne și prețurile sunt decente.