Sesiunea de admitere din iulie 2022 a confirmat atractivitatea ofertei educaţionale a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative (FDSA) din cadrul Universităţii "Ştefan cel Mare" din Suceava, numărul candidaţilor înscrişi la studiile de licenţă şi master fiind unul extrem de promiţător.

Totodată, în rândul celor care s-au înmatriculat la facultatea noastră putem evidenţia absolvenţi de liceu cu note foarte mari. Astfel, dacă ne referim la cele patru programe de studii universitare de licenţă, cele mai mari medii de admitere au fost înregistrate în cazul următorilor elevi: COROLIUC Diana Iuliana, absolventă a Colegiului Tehnic "Laţcu Vodă" din Siret cu media 9,95, la specializarea "Drept", BURDUJOC Ştefan Alexandru, absolvent al Colegiului "Alexandru cel Bun" din Gura Humorului, cu media 9,59, la specializarea "Drept European şi Internaţional"; VATAMANIUC Valentin Claudiu, absolvent al Grupului Şcolar Industrial "Ştefan Procopiu" din Vaslui, cu media 9,67, la specializarea "Administraţie Publică"; RUSU Raluca Teofana, absolventă a Colegiului Naţional "Nicu Gane" din Fălticeni, cu media 9,31, la specializarea "Poliţie Locală".

Conducerea FDSA adresează felicitări acestor tineri care au devenit studenţi la USV, precum şi tuturor studenţilor din anul I, cărora le urează mult succes în primul an universitar!