COD GALBEN: 27-01-2022 ora 22 Intre 22:00 si 00:00 se va semnala burniţă care local depune polei in Județul Maramureş, Județul Maramureş, Județul Bistriţa-Năsăud;

"AMR este solidară cu primarul Municipiului Timişoara, Dominic Fritz si condamnă cu fermitate orice acţiune destabilizatoare care aduce atingere ordinii şi statului de drept ."

Asociaţia Municipiilor din România a luat act cu îngrijorare de incidentele petrecute în cursul zilei de vineri la Primăria Municipiului Timişoara, când mai mulţi membri şi simpatizanţi AUR au pătruns cu forţa în sediul instituţiei.

Condamnăm cu fermitate orice acţiune destabilizatoare care aduce atingere ordinii şi statului de drept! Suntem solidari cu primarul Municipiului Timişoara, Dominic Fritz, şi cu colegii dânsului care au fost martori la scenele violente de astăzi şi facem un apel la instituţiile statului cu atribuţii în ordinea publică să acţioneze ferm şi să sancţioneze astfel de fapte, dar şi să prevină pe viitor repetarea unor asemenea acţiuni agresive şi primitive care nu au ce căuta într-un stat civilizat, membru al Uniunii Europene.

Comitetul Director al AMR în numele municipiilor membre ale Asociaţiei Municipiilor din Romania:

Emil BOC, Preşedinte AMR, Primarul Municipiului Cluj-Napoca
Constantin TOMA, Preşedinte executiv, Primarul Municipiului Buzău
Ion LUNGU, Prim-vicepreşedinte, Primarul Municipiului Suceava
Ionuţ-Florin PUCHEANU, Prim-vicepreşedinte, Primarul Municipiului Galaţi
Mihai CHIRICA, Vicepreşedinte, Primarul Municipiului Iaşi
Lia-Olguţa VASILESCU, Vicepreşedinte, Primarul Municipiului Craiova
Florin Alin BIRTA, Vicepreşedinte, Primarul Municipiului Oradea
Ionel CIUNT, Vicepreşedinte, Primarul Municipiului Zalău
Florin-Tiberiu IACOB-RIDZI, Vicepreşedinte, Primarul Municipiului Petroşani
Viorel Marian DRAGOMIR, Secretar General, Primarul Municipiului Brăila
Ciprian CIUCU, Purtător de cuvânt, Primarul Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti