COD GALBEN: 22-01-2022 ora 11 Intre 23 ianuarie, ora 10 – 24 ianuarie, ora 10 se va semnala ninsori temporar viscolite

Poliţia Locală Sector 6 asigură ordinea şi liniştea publică la meciul de fotbal dintre C.S.A. Steaua şi F.C.Buzău

Mâine, 4 decembrie 2021, începând cu ora 12.30, Poliţia Locală Sector 6 va acţiona pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, în limita competenţelor, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul Steaua (Bd. Ghencea, nr.35, Sector 6) a meciului de fotbal dintre echipele C.S.A. Steaua şi F.C.Buzău.

Poliţiştii locali vor acţiona în cooperare cu celelalte autorităţi şi în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului, pentru a asigura un climat de siguranţă.

Pentru evitarea parcării autovehiculelor pe spaţiile verzi şi a blocajelor în trafic în zona stadionului, facem apel la spectatori să se deplaseze la evenimentul sportiv cu mijloacele de transport în comun.

Parcarea pe spaţiile verzi, care aparţin domeniului public sau privat al Municipiului Bucureşti de pe raza Sectorului 6 se sancţionează cu amendă:

- de 1.000 lei la 1.500 lei, pentru vehiculele cu masa mai mică de 3,5 tone;

- de la 1.500 lei la 2.500 lei, pentru vehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.