COD GALBEN: 22-01-2022 ora 11 Intre 23 ianuarie, ora 10 – 24 ianuarie, ora 10 se va semnala ninsori temporar viscolite COD PORTOCALIU: 23-01-2022 Intre 07:40 si 11:00 se va semnala intensificări puternice ale vântului cu rafale care vor depăși 120...140 km/h, zăpadă spulberată, vizibilitate redusă in Județul Caraş-Severin, Județul Hunedoara;

Până astăzi, 3 decembrie, în judeţul Mureş au fost confirmate 39.455 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Faţă de ziua precedentă, au fost înregistrate 70 de cazuri noi de coronavirus. Distinct de cazurile noi confirmate, 10 persoane au fost reconfirmate pozitiv în judeţul Mureş.

Potrivit informaţiilor DSP Mureş, 212 persoane confirmate pozitiv sunt internate la această dată în judeţul Mureş.

Până la această dată, 37.497 de persoane s-au vindecat în judeţul Mureş (DSP Mureş transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul judeţului Mureş şi numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu şi declarate vindecate conform legislaţiei în vigoare). În plus faţă de acestea, 2.519 persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 989 de persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 11 persoane sunt internate cu suspiciune de infecţie cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureş.

Până acum, 1621 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat în spitalele din judeţul Mureş, potrivit datelor DSP Mureş.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 228 de teste RT-PCR şi 671 de teste rapide antigenice.

În judeţul Mureş, 697 de persoane confirmate cu infecţie cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1573 de persoane se află în carantină la domiciliu.

Cancelaria Prefectului
Instituţia Prefectului - Judeţul Mureş