25 NOIEMBRIE 2021: La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, au fost raportate următoarele date referitoare la situaţia epidemiologică privind îmbolnăvirea cu CoVid-19:
- 19.169 cazuri confirmate de CoVid-19;
- 59 persoane izolate în spital, 495 izolate la domiciliu;
- 999 decese înregistrate în Corona-Forms;
- 627 persoane în carantină;
- 505 teste efectuate, dintre care 179 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa şi 306 de teste rapide efectuate.

Informaţii referitoare la campania de vaccinare din judeţul Bistriţa-Năsăud:
- Vaccin administrat până în prezent: 182.626 doze;
- 690 de persoane vaccinate ieri, 24.11.2021 (184 cu doza 1, 247 cu doza 2 şi 259 cu doza 3).
- Totalul numărului de persoane vaccinate cu schemă completă este 96.497.
- Totalul numărului de persoane vaccinate cu doza a treia este 17.778.